onsdag 8 juli 2009

Nakna blir vi alla jämlikar | Idagsidan | SvD

Bra artikel  fast jag kan inte sluta reta mig på att vissa måste kalla sig nudister eller naturister. Jag själv är nakenbadare och gillar nakenbad. Det borde väl räcka som beskrivning.

Sen är det trist att vi inte kommit längre i våran syn på nakenbad och att det inte finns fler alternativ på vintern. När ska vi få Sveriges första inomhus nakenbad eller när ska  badanläggningar tillåta nakenbad för oss som vill det.

För att vi ska kunna bli jämlika kanske vi måste sluta sätta etiketter på allt vi gör och tror på.

 

Nakna blir vi alla jämlikar | Idagsidan | SvD

2 kommentarer:

  1. Åter igen handlar det ju om att stoppa människor i olika fack. Det är skamligt att Sverige som du skriver inte har kommit längre än så i sin syn på nakna kroppar.

    Här i en närliggande stad fanns förr ett badhus som hade nakenbad en viss tid i veckan. Nu är det inte så längre vilket jag tycker är mycket synd.

    Ps: vi upptäckte att vi inte lagt till dig på våran länklista, detta kommer ske inom kort eftersom vi ser din blogg som en bra och seriöst skriven blogg.

    Stor Kram Slynan.

    SvaraRadera
  2. Håller helt med föststår inte hur vi i sverige kan vara så pryda när det gäller nakenhet och äveni viss mån runt sexualitet. kram på er båda härlig blogg ni har

    SvaraRadera