måndag 6 juli 2009

Nakenchock

Läs detta

Jag tror att vi kommer se en ökande trend av nakenbilder Och filmer på nätet från privat personer och tycker inte det är nåt skumt , dumt, eller nåt vi ska problematisera.

Amatör bilder och privata bilder  kommer att fylla nätet som ett bejakande av sex och sin kropp och motpol mot annan porr.

Att vilja visa upp sig är inget konstigt det gör så många både unga och vuxna både i verkligheten och  via nätet och alla som gör det gör det för att det fyller ett behov av spänning och uppskattning. Se på alla amatörsidor som fins på nätet där vuxna visar både fil och foto när de har sex.

Jag tror att det i längden är nåt bra för då kommer synen på sex och nakenhet att bli mindre dramatiskt och toleransen för  sex och nakenhet bli mindre laddat.

Själv så både uppskattar jag det som händer och vill gärna se en ökad nakensamvaro utan pekpinnar eller andra moralpredikningar.

Mer naket på stränder och tillsammans kommer ge mer tolerans och kärlek åt alla.

Så länge vi inte delar detta med barn eller annat olagligt så kommer vi alla få en öppnare syn på oss själv och sexualiteten.

De unga som växer upp idag kommer inte se det som ett problem om kompisar visar upp sig för de vet att det är så vanligt att så många gör det redan idag. Vi andra som är äldre kommer fortfarande förfasa oss i onödan över detta fenomen som vi inte växt up med eller förstår oss på.

Tänk om vi alla kunde bjuda mer på oss och bejaka nakenhet i större utsträckning vad kommer att hända då med den sexualiserande frustration som nu trycks ner i skam och förnekande.

Låt kåtheten och nakenhet flöda i alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar