tisdag 17 augusti 2010

Hittade en bra film

En annorlunda film på en otrolig snygg tjej. Kul att nån försöker på sig att både filma i vacker utemiljö och våga ta ut svängarna, vackert , kinky , porrigt, sensuellt. Bra jobbat

http://magic-erotica.com/video-hippy.htm

fredag 13 augusti 2010

onsdag 11 augusti 2010

Sol i dag

Idag blir det nakenbad, undrar om man får va med om nåt kul.

Skriver mer i kväll *L*

måndag 9 augusti 2010

Längtar

Oj vad jag längtar efter at få ta hand om en kvinna som vill bli omhändertagen under en helg och bara få massor av  värme , sex, mat. Bara vara naken och vi båda ger oss tillåtelse att vara kåta , varma  sexiga så att man kan  smeka smaka under lång tid. Vill vara super kåt utan att komma.

mmmmm vill vill vill

Semester

Sitter på balkongen och njuter av kaffe. Trist att nu när man har ledigt att inte kunna vara ute och sola på mitt favorit bad.

Hopas vädret blir bättre  under veckan.

lördag 7 augusti 2010

tisdag 3 augusti 2010

Fler och fler på nakenbad

Var i söndag ute på mitt favorit bad och de är kul att se att det kommer mer och mer par tjejer till badet. Jag räknade till över tio par en tidigt förmiddag vilket är kul då det verkar som att fler hellre vill bada på ett icke organiserat bad och där man slipper barnfailjer och vet attt man kan ha sex eller smeka varandra utan risk för att bli åthutad. Yvärr så var jag och min vän tvungen att åka tidigt så jag hoppas att alla fick en bra dag med sol värm bad och njuutning.
Tror att vi är på väg till en mer tillåtande samvaro i samband med nakenbad och fler vill hitta platser där man kan vara i full frihet.

Hör gärna av dig med tankar och erfarenhet av sommaren.